Datorer – studier eller lek

På Porslinan har vi sex datorer som man kan låna om man är medlem och mellan 13 – 25 år. På de kan man spela spel eller använda för att söka information till ett skolarbete. Man lämnar in sitt medlemskort i cafét så loggar personalen in åt dig.

Vi tycker det är bra att kunna låna ut datorer. Därför är vi också rädda om dem. Så reglerna är enkla, var rädd om prylarna och ladda inte ner något på dem. Spela dem spel som finns.

Åldersgränser
Vi följer de rekommenderade åldersgränserna som finns på spelen. Ser vi att du spelar ett spel du inte har åldern inne för så har vi rätt att neka dig. Får du spela spel för äldre åldrar så kräver vi målsmans underskrift. Detta kan ni fixa i kassan tillsammans med er vårdnadshavare.

Passa på att plugga
Självklart behöver man inte bara spela spel på datorerna. De funkar lika bra att använda sig av för skolarbetet. Kanske behöver man söka reda på fakta till en skoluppgift eller skriva en uppsats. Dock har vi inte möjlighet att erbjuda något ordbehandlingsprogram på datorerna. Men det finns ju andra lösningar i molnet för sådant.

X

Right Click

No right click